Shipping policy

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand ca metoda de transport curierat rapid plata efectuandu-se ramburs, cu cardul sau prin ordin de plata in contul SC ALEXANDRA CATRANGIU STUDIO SRL, modalitati alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator si sigilate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care va va livra coletul chiar la domiciliu.

Livrarea pentru comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei  este gratuita.

Pentru livrarea produselor la domiciliu, taxa de transport este de 25 de lei,  in aria de acoperire a curierului, pentru coletele care se incadreaza in dimensiunile 130 x 50 x 30 cm si avand o greutate de maxim 5Kg.  Costul de depasire al greutatii este de 1 leu + TVA/kg iar costul pentru coletele cu gabarit depasit va fi furnizat in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care va aflati in afara ariei de acoperire a unuia dintre cele doua companii ne rezervam dreptul de a modifica valoarea transportului prin anuntarea in prealabil a costurilor modificate.

Cu toate ca incercam să protejăm la maximum coletele contra deteriorării în cursul transportului, exista posibilitatea sa ajunga la dvs deteriorat.

De aceea vă recomandăm ca, la preluare, să verificați starea coletului (numărul de colete, integritatea benzii, eventuala deteriorare a cutiei etc.) și să refuzați preluarea unui colet incomplet sau deteriorat. Refuzul de a prelua coletul trebuie anunțat telefonic vânzătorului, la numărul de telefon  0730.297.421.

Viciul ascuns al coletului (produsele nu sunt complete sau sunt deteriorate) constatat la preluare trebuie comunicat fără întârziere către compania de transport, fiind necesară și solicitarea de redactare a unui proces-verbal referitor la daună. Pentru soluționarea rapidă a cazului de daune, procesul-verbal privind dauna trebuie trimis prin poștă sau email către vânzător la adresa office@alexandracatrangiustudio.ro

Compania de transport are dreptul să verifice starea reală de deteriorare a coletului sau pierderea parțială a acestuia. Din aceste motive, clientului i se interzice orice manipulare a coletului, clientul fiind obligat să păstreze ambalajul în care i-a fost predat coletul deteriorat.